top of page

DUTCH HOTEL AWARD

Dutch Hotel Award 

De beste ondernemer, de beste gastheer/-vrouw, de beste chefkok, hotelier van het jaar, het beste broodje en het best getapte biertje: dit waren slechts enkele van de prijzen die de horeca in het leven had geroepen om toppers uit het vak te eren. Maar waar het werkelijk om gaat, het èchte succes, kan alleen worden gerealiseerd door een goed samenwerkend team.

Trust Hospitality heeft de prijs bedacht en voor het eerst gelanceerd in 2004. De liefde voor het prachtige gastvrijheidsvak en de droom om kennis te delen en verder te ontwikkelen, maakt dat vele hotels en teams inmiddels hebben ingeschreven. De winst blijft niet beperkt tot het kunstwerk dat men wint, de vele publiciteit dat de winnaar genereert of de masterclass aan de Hotelschool Den Haag. De grootste meerwaarde bestaat uit teambuilding, motivatie, focus en de bijzondere ervaring.

Anno 2023 is de Dutch Hotel Award een gerenommeerde prijs waar inmiddels vele Vaderlandse hotelteams aan hebben deelgenomen. Nog steeds is Trust Hospitality de drijvende kracht achter de prijs en helpt zo aan de continue ontwikkeling van het prachtige hotelvak in al zijn facetten. 

bottom of page